Betalingen

Bij totstandkoming van de overeenkomst heeft de wederpartij de keuze om te betalen via:
vooruitbetaling (IBAN NL27RABO0307816168 tnv Ambachtelijk Smederij van de Geijn).

Levering

De opgegeven bestelling kan (indien voorradig) in de meeste gevallen binnen 48 uur geleverd worden. Hiervan afwijkende levertijden zullen in overleg plaatsvinden. Indien een bestelling niet kan worden geleverd binnen de overeengekomen levertijd, heeft de consument het recht om na een wachttijd van 30 dagen de bestelling kosteloos te annuleren. Dit geldt niet voor goederen die op speciale bestelling van de consument worden geleverd.
Onze producten kunnen (uitsluitend) in heel Nederland worden geleverd, (exclusief wadden eilanden), de goederen worden, indien mogelijk, voor de deur afgeleverd (voor hoogbouw geldt de centrale toegang / portiek). Indien het niet mogelijk is om voor de deur af te leveren, zal de bestelling zo dicht mogelijk bij het afleveradres worden bezorgd.
Voor orders onder € 425.- rekenen wij € 14,50 verzendkosten. Boven € 425.- is het gratis verzenden in Nederland (exclusief Wadden eilanden).

Binnenlandse Zendingen zijn standaard te volgen via www.tracktrace.nl. De ontvanger van uw Zending tekent voor ontvangst. Binnen Nederland worden er twee afleverpogingen ondernomen. Daarna heeft de geadresseerde drie weken de mogelijkheid om het pakket op te halen op een Postvestiging van TNT Post.

0

Start typing and press Enter to search